2017-05-11 16:03:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Szokatlanul kritikus lehet

Napi horoszkóp május 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Nyilas jegyében áll, szemben a Marssal. Ma is tud praktikus munkákat végezni, gyorsabban elkészül ezekkel, mint ahogyan eltervezte, és marad még elég ideje, hogy egy kicsit a hobbijával foglalkozzon. Megbízhat a megérzéseiben is, kitűnően fogja érezni magát.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Igen sűrű, tevékeny napja lehet: a reggeli rohanást nem követi csitulás, az egész nap a sürgős ügyek jegyében telik. Ma nagyon fontos az időpontok, találkozók betartása. Estére inkább ne tervezzen semmit. Az már sok lenne…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Jó meglátásai lehetnek, de ahogy előadja ezeket, azzal igencsak megosztja az embereket maga körül. A vita hevessége talán ma jut forrpontjára. A társát illetően próbáljon meg kompromisszumot kicsikarni, nehogy elmérgesedjen a helyzet. Este adódhat egy kis bosszúság, valakinek sikerül önt nagyon felidegesítenie.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Szokatlanul kritikus lehet, de elsősorban saját magával szemben kell gyakorolnia az elvárásait. Ne lepődjön meg azon, ha mások nem annyira értékelik a megjegyzéseit. Ha betegeskedik, vegye nagyon komolyan, amit az orvosa mond. Annak semmi értelme, hogy hamarabb megy dolgozni, mint engednék.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ami a mai nap teljesítményét illeti, elégedett lehet, ám a hosszú távú terveivel már nem áll ilyen jól…. Este néhány dolgot tisztáznia kell, bár jobb lenne, ha sikerülne elkerülnie a konfrontációt.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne viselkedjen kicsinyesen akkor sem, ha mások nem tudják azonnal ellátni a feladatukat. Ma türelmetlen lehet, nem csak a munkahelyén, hanem a magánéletében is. Előre aggodalmaskodik olyasmik miatt, amiket nem tud helyesen megítélni, mert nincsenek meg hozzá a kellő információi.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma már elég fáradt lesz, örül, hogy már közeledik a hétvége. Ma vállaljon kevesebbet, de dolgozzon akkurátusan. Ne aggódjon viszont olyan dolgokért, amelyeken úgy sem tud változtatni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A bolygók kedveznek önnek, tele lesz lendülettel, energiával. Legyen óvatosabb a tetteiben, s főleg a szavaiban. A pletykálódás megbosszulja magát, mert előbb-utóbb visszahull fejére, amit más valakiről terjeszt.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az ön jegyében áll. Rendkívül erős lesz a motivációja, és nagyon erős a becsvágya. Ma feltétlenül be kell fejeznie valamit, látni akarja fáradozásai eredményét, ez hajtja előre önt. Sikerrel fog járni!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Nyilas jegyében jár, és rendezett viszonyokról gondoskodik. Ez a nap lesz az ön számára a hét legjobb napja, időzítse mára a fontos intézni valókat!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nem ártana, ha egy kicsit szűkmarkúbban mérné a pénzt azoknak, akik csak kihasználják. A barátoktól nem kell sajnálni semmi támogatást, de aki csak akkor keresi, mikor neki van szüksége önre, az nem igaz barátja.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ön is csodálkozni fog, hogy egyszerre milyen kritikus lett. Bármennyire is nehezére esik lemondani valamiről, ez fel is fogja szabadítani. Szabaduljon meg azoktól a dolgoktól, amelyekre valójában nincs szüksége!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: